Zakelijk elektrisch rijden? U regelt het bij Brommobielland

De elektrische brommobielen van e-Aixam zijn de milieuvriendelijke oplossing voor de stad, groenvoorzieningen, sociale werkplaatsen, pakketbezorging en evenemententerreinenRijdbaar zonder autorijbewijs en een veel goedkoper alternatief dan de eBIKE en eSCOOTER.

U kunt een elektrische brommobiel zakelijk kopen of leasen. Er zijn verschillende leasevormen mogelijk. Wij adviseren u hier graag over. Eerst een proefrit maken? Dat kan natuurlijk ook! 

aixam 100% elektrisch

Ontdek e-Aixam voor zakelijk gebruik

  • Compact en wendbaar: ideale stadsvoertuigen
  • eTRUCK en eAIXAM rijdbaar met een rijbewijs AM 
  • In verhouding tot 8x zo goedkoop dan een elektrische bezorgscooter
  • Compacte trucks met ruime laadcapaciteit
  • Profiteer van fiscale voordelen

Fiscale voordelen

Wanneer u zakelijk een elektrische brommobiel rijdt, dan zijn er een aantal belastingvoordelen en subsidiemogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. U kunt profiteren van de MIA, de VAMIL en mogelijk zelfs van de KIA-regeling.

aixam_pro

Elektrische bestelwagens en trucks 

Op zoek naar een compacte bestelwagen of truck voor uw bedrijf? De trucks van AIXAM worden ingezet voor o.a. sociale werkplaatsen, tuinonderhoud of als foodtruck. De Aixam E-Truck is bovendien 100% elektrisch en daarmee een duurzame keuze. Deze wagens zijn te rijden met alleen een AM-rijbewijs. Rijbewijs B is dus niet nodig.

e-aixam-rood

Elektrische bezorgauto

Maaltijdbezorgers en pakketbezorgers maken volop gebruik van eBikes en eScooters. Maar, wist u dat een elektrische 45 km auto in verhouding veel goedkoper is? Bovendien zijn deze compacte elektrische voertuigen wendbaar, veilig en daarmee een ideaal stadsvoertuig. Dus, bent u op zoek naar een elektrisch bezorgvoertuig? Bekijk de mogelijkheden van een e-Aixam voor uw onderneming.