De Aixam Veiligheids Keuring

DE AIXAM VEILIGHEIDS KEURING | A.V.K.

Veilig de weg op… dat is ons motto. Daarom zijn wij erg enthousiast dat AIXAM Nederland de AVK heeft geïntroduceerd: de AIXAM Veiligheidskeuring, een laagdrempelige keuring voor brommobielen ouder dan twee jaar. Deze keuring is een 50-punten-check op alle vitale delen van de brommobiel. Deze keuring wordt exclusief uitgevoerd door AIXAM-dealers.

AVK Aixam

Waarom de A.V.K.?

Een gewone auto krijgt elk jaar een verplichte keuring, de APK. Voor brommobielen is dit er niet. Er is voor brommobielen nooit een onafhankelijke keuringsinstantie geweest die de kwaliteit van deze voertuigen heeft beoordeeld en gekeurd. Inmiddels is 60% van de brommobielen op de Nederlandse wegen 10 jaar of ouder. De behoefte aan een veiligheidskeuring is dus groot. Niet alleen voor uw eigen veiligheid op de weg, ook voor medeweggebruikers.

De voordelen voor AIXAM rijders

Om de drempel voor het onderhoud aan uw AIXAM brommobiel laag te houden, wordt de prijs van de A.V.K. ook laag gehouden. Dus voor een scherp tarief kunt u uw brommobiel helemaal laten checken. Uw rijveiligheid wordt met de A.V.K. gewaarborgd; u kunt met een gerust hart op pad.