Onze garanties

De 10 garanties van Brommobielland

Een nieuwe brommobiel koopt u niet zomaar. U wilt verzekerd zijn van de beste prijs, het juiste advies en u wilt met een gerust hart op weg in een veilige brommobiel. Bij Brommobielland begrijpen wij dat. Daarom kunt u bij ons rekenen op deze 10 zekerheden.

Brommobielland in de avonduren vanaf de lucht in Spijkenissse

1. OMRUILGARANTIE

Soms is het lastig om te kiezen omdat er zo veel mooie brommobielen in de showroom staan. Daarom geven wij standaard 7 dagen omruilgarantie.

2. SCHERPE PRIJZEN

U hoeft niet te onderhandelen bij Brommobielland. Wij verzekeren u van goede kwaliteit brommobielen tegen scherpe prijzen - ook voor uw inruilvoertuig!

Veilig de weg op bij Brommobielland!

3. GARANTIE

Op nieuwe Aixam brommobielen krijgt u standaard 2 jaar fabrieksgarantie ongeacht het aantal gereden kilometers. Voor andere brommobielen gelden diverse garanties, informeer in de showroom.

4. PECHSERVICE

Ook ontvangt u 3 jaar gratis pechservice op een nieuwe Aixam brommobiel. Op de Aixam Minauto is dat 2 jaar. Koopt u een occasion? Dan kunt u pechservice optioneel afsluiten.

De Aixam Crossover Premium

5. ELKE UITVOERING SNEL LEVERBAAR

U kunt uw nieuwe Aixam brommobiel tot in detail samenstellen. Elke kleur, uitvoering en met luxe opties die u zelf kiest, leveren wij binnen 1 week.

6. ALTIJD INRUIL MOGELIJK

Ruil uw huidige voertuig, scooter, auto, boot, caravan in! Mocht uw inruil meer waard zijn, dan betalen wij dit verschil gewoon netjes aan u.

Jong gebruikte brommobielen!

7. HAAL- EN BRENGSERVICE

Bent u niet in de gelegenheid om zelf naar de showroom of werkplaats te komen? Maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice!

8. LANDELIJKE BEZORGSERVICE

Wij bezorgen brommobielen door het hele land, dus aarzel niet als u wat verder weg woont. Een bezoek aan onze showroom is altijd de moeite waard.

AVK Aixam

9. AVK GEKEURD

Alle Aixam brommobielen worden voorzien van een Algemene Veiligheidskeuring (AVK). Natuurlijk verlaten ook de niet-Aixam brommobielen met 100% veiligheidsgarantie de werkplaats.

10. PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij nemen graag de tijd om u rustig te adviseren over de juiste brommobiel. Wij zijn pas tevreden als u met een goed gevoel de showroom verlaat en graag nog eens terugkomt.