Microcar en Ligier

Microcar of Ligier kopen?

De brommobielen van Microcar en Ligier staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wist u dat 95,9% van elke Microcar en Ligier recyclebaar is? Bij de ontwikkeling wordt dus ook rekening gehouden met het milieu. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en uitvoeringen. Gaat u voor sportief, elegant, klassiek? Luxe of basic? Kies uit het uitgebreide aanbod bij Brommobielland in Spijkenisse.

Ligier en Microcar

45 km auto's van Microcar & Ligier

Bij Brommobielland in Spijkenisse kunt u terecht voor jonge tweedehands Microcar en Ligier brommobielen. Met altijd minimaal 50 occasions op voorraad van o.a. Ligier en Microcar heeft u genoeg te kiezen. Goed om te weten: wij verkopen alleen 100% schadevrije en Nederlandse brommobielen.

Weet u al welke Microcar of Ligier brommobiel u wilt? 

Brommobielland in de avonduren vanaf de lucht in Spijkenissse

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

De showroom en werkplaats van Brommobielland vindt u aan de Laanweg 2 in Spijkenisse, centraal gelegen net naast de snelweg, gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Dus woont u in Rotterdam, Den Haag, Zeeland, Amsterdam, Utrecht of verder en bent u op zoek naar een tweedehands brommobiel? Kom langs bij Brommobielland.

Onze scherpe prijzen, persoonlijke aandacht en gratis landelijke bezorgservice maken uw bezoek zonder twijfel de moeite waard.

inruilkorting

Bij Brommobielland kunt u uw huidige brommobiel inruilen, ook als het geen Microcar of Ligier is. Wij kopen alle merken brommobielen in. Niet alleen brommobielen overigens, ook scootmobielen, auto's, caravans, scooters en invalidewagens kunt u bij ons aanbieden voor inruil. 

Voor zowel de inkoop als de verkoop staat Brommobielland garant voor eerlijke prijzen! En dat betekent dat u profiteert van een flinke korting op uw nieuwe brommobiel.

Afgeleverd1

Waarom Brommobielland?

1. Groot en gevarieerd aanbod betrouwbare occasions
Voor elk budget vindt u bij Brommobielland een passende occasion. Wij verkopen alleen 100% Nederlandse en schadevrije brommobielen.

2. Veiligheid staat voorop
Al onze occasions worden zorgvuldig door ons gecontroleerd door middel van de AVK Keuring. Met een brommobiel van Brommobielland kunt u veilig de weg op!

3. Inruilkorting
De prijs-kwaliteitverhouding van onze tweedehands brommobielen is ongeëvenaard. Wij geven bovendien eerlijke inruilprijzen voor uw oude auto, brommobiel of scootmobiel.

4. Persoonlijke aandacht en de klant ontzorgen is waar wij bekend om staan
Bij ons staat u, de klant, centraal. Onze verkoopadviseurs nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren. Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij het ook.

5. Brommobielland krijgt een 9,1 gemiddeld 
"Een zeer professioneel bedrijf met veel kennis in huis."