Financiering | Leasen

Bij Brommobielland heeft u verschillende mogelijkheden om een nieuwe brommobiel of jong gebruikte occasions te kopen zonder ineens het volledige aankoopbedrag te betalen, namelijk door middel van:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Private lease
  • Financial lease

Heeft u een inruilvoertuig, of heeft u een gedeelte van het bedrag wel, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0181-320800 om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

financieel services Brommobielland

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Met een persoonlijke lening of doorlopend krediet koopt u een brommobiel op afbetaling.

Wat is het verschil tussen deze twee financieringsvormen? Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en de rente gedurende de hele periode vast. Met een doorlopend krediet staan het leenbedrag, de looptijd en de rente niet vast. U heeft dan ook de mogelijkheid om extra geld bij te lenen.
Dat is ook een reden waarom er meestal een persoonlijke financiering wordt aangeboden, omdat ze niet willen dat u in de problemen zou komen.

Brommobielland werkt voor de financiering samen met De Autofinancier.

De Autofinancier

Vaak is lenen bij De Autofinancier voordeliger dan bij uw eigen bank. Dit komt omdat de De Autofinancier met verschillende geldverstrekkers werkt. Zodra er een aanvraag wordt gedaan, kijken zij welke banken u eventueel het geld willen geven en vervolgens maken ze een selectie van de goedkoopste bank met de laagste rente. Dat scheelt u veel uitzoekwerk!

 

Hoe sluit ik een financiering af?

Heeft u een brommobiel op het oog bij Brommobielland en wilt u de mogelijkheden voor de financiering vrijblijvend bespreken?
Wij nemen dan direct contact op met de Autofinancier en wij geven de gegevens door waar u de financiering voor wilt gebruiken.

Zij inventariseren uw gegevens en persoonlijke wensen en doen u een aanbod. Het is eveneens mogelijk om een deel van het aankoopbedrag te lenen. Uiteraard bent u ook geheel vrij om uw auto elders te financieren.

Meer informatie
U kunt de financiering natuurlijk ook door Brommobielland laten regelen. Wilt u meer informatie? Bel ons op 0181-320800.