Coronavirus (COVID-19)

Onze showroom blijft open, wij maken graag een afspraak met u.
Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands brommobiel of auto? Onze showroom is vanaf nu geopend op afspraak. Door deze maatregel zorgen we er voor dat er niet te veel mensen in ons bedrijf aanwezig zijn en wordt de kans op verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) verkleind. U kunt een afspraak maken via het telefoonnummer 0181-320800.

Werkplaatsafspraken
Werkplaatsafspraken kunnen gewoon doorgaan, we hebben echter wel een aantal voorzorgsmaatregelen genomen om u en onze medewerkers gezond te houden.

 • Bij voorkeur vragen wij u, de auto bij ons achter te laten en op een later moment weer op te halen.
 • Mocht u een mobiliteitsbehoefte hebben in de tussentijd dat uw auto in onze werkplaats staat, dan hebben wij vervangend vervoer.
 • Wilt u liever niet onze kant opkomen dan hebben wij een aangepaste haal en brengservice. (wij halen de auto bij u op en brengen deze weer terug) .
 • Met hoge uitzondering is het daarnaast mogelijk om te wachten. Dit zal een maatwerk oplossing worden, die u telefonisch met ons kunt bespreken.

Heeft u al een afspraak gepland staan en voelt dit niet comfortabel voor u? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Verder gelden de volgende maatregelen:
 

 • Onze medewerkers nemen bij voorkeur geen plaats naast u in de auto. Indien nodig  vragen wij u om achterin plaats te nemen.
 • Wordt een auto bij u thuis afgeleverd? Dan maken wij gebruik van handschoenen en beschermende hoezen voor stoelen, versnellingspook en stuur. Onze medewerker zal u contactloos begroeten en houdt gepaste afstand. Eventuele uitleg/toelichting over de auto gebeurt naast de auto of via een video.
 • Verder hebben wij de schoonmaakfrequentie binnen ons bedrijf verhoogd.


Komt u toch liever niet naar ons toe? Dat is geen probleem.

Ook op afstand kunnen we u in veel opzichten van dienst zijn.

 

 • Uiteraard kunt u online en telefonisch bij ons terecht met al uw vragen over nieuwe brommobielen, occasions en onderhoud: online contactformulier.
 • Al onze brommobielen zijn uitgebreid gefotografeerd, en ook alle voertuiginformatie raadplegen ( mocht u toch extra foto's of een video willen dan maken wij deze voor u ).
 • Heeft u een auto op het oog? Indien gewenst presenteren wij hem u per video. Ook kunnen we, in overleg, de auto naar u toe brengen voor een proefrit.
 • Is het tijd voor onderhoud of reparatie en komt u door de huidige situatie liever niet naar ons toe? Ook dan kan, in overleg, een medewerker van Brommobielland uw brommobiel komen ophalen en terugbrengen. Daarbij nemen we steeds de extra hygiënemaatregelen in acht.

 

We houden de RIVM-richtlijnen scherp in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan.