Brommobielverzekering | zakelijk en privé

Rijdt u in een 45 km auto of staat u op het punt om een brommobiel te kopen? Dan bent u verplicht om, net als bij een gewone auto, een verzekering af te sluiten met minimaal een WA-verzekering. U kunt dit voordelig regelen bij Brommobielland.

Advies brommobielen

Verzekering voor uw brommobiel

U kunt bij ons een brommobielverzekering afsluiten voor zowel uw privé 45 km auto als uw bedrijfswagen, nieuw of tweedehands. Wij verzekeren elk merk en model auto, zolang het voertuig maar aan alle veiligheidseisen voldoet. 

Meer informatie over verzekeren?
Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en opties van een brommobielverzekering. U kunt het direct regelen als u uw nieuwe of tweedehandse 45 km auto koopt of bel ons op 0181-320800.

De Autofinancier

Voor deze service werken wij samen met De Autofinancier. De Autofinancier heeft samen met diverse grote verzekeraars de RijBlijpolis opgesteld: een unieke brommobielverzekering met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. 

Brommobielland in de avond!

Showroom in Spijkenisse

De showroom en werkplaats van Brommobielland vindt u aan de Laanweg 2 in Spijkenisse, centraal gelegen net naast de snelweg, gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Dus  bent u op zoek naar een brommobiel of een brommobiel verzekering? Kom langs bij Brommobielland. Onze scherpe prijzen, persoonlijke aandacht en gratis landelijke bezorgservice maken uw bezoek zonder twijfel de moeite waard.