aixam pro

Aixam Pro

Aixam Pro | D-Truck en E-Truck

De Aixam D-Truck en E-Truck zijn dé oplossing als u op zoek bent naar een brommobiel of 45 km auto met laadruimte. Deze modellen van Aixam PRO zijn de ideale compacte transportvoertuigen en worden ingezet bij groendiensten, bezorgdiensten, sociale werkplaatsen en ze zijn ideaal als foodtruck. 

aixam_pro

De Aixam D-Truck

De AIXAM D-Truck is het brommobiel voor zakelijk gebruik. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen:

  • D-Truck met laadbak
  • D-Truck als pickup uitvoering
  • D-Truck Van 

Deze 45 km busjes zijn te berijden met een AM-rijbewijs, een autorijbewijs is niet nodig.

De Aixam E-Truck

Aixam E-Truck

De trucks van Aixam zijn ook verkrijgbaar in 100% elektrische uitvoering. Deze E-Trucks zijn de enige 100% elektrische voertuigen zonder autorijbewijs. Ecologisch, gebruiksvriendelijk en veilig.

Maak kennis van de E-trucks van Aixam. U zult versteld staan van het rijcomfort en de laadruimte. Bovendien profiteert u als ondernemer van fiscale voordelen!

Populaire modellen:

Image
De Aixam E-Truck

Aixam E-Truck Laadbak

Rijklaar vanaf
€18.999,-
Image
aixam_pro

Aixam E-Truck Van

Rijklaar vanaf
€19.599,-
Image
aixam_pro

Aixam D-Truck Van

Rijklaar vanaf
€14.099,-

Meer weten over AIXAM Pro?

Wij hebben diverse modellen van de Aixam PRO lijn in onze showroom in Spijkenisse staan. Loop eens binnen om te bekijken of deze voldoen aan de eisen voor uw zakelijke brommobiel. Staat de gewenste uitvoering niet in onze showroom? Geen enkel probleem; alle uitvoeringen en modellen zijn snel leverbaar.

Liever eerst op uw gemak thuis de informatie doornemen? Vul ons contactformulier in en vraag de uitgebreide Aixam Pro brochure aan. Deze wordt u gratis per post toegezonden.