AIXAM brommobielen

Aixam brommobielen

Heeft u de nieuwste brommobielen van Aixam al gezien? Met hun mooie designs, stillere motors en luxe extra’s zijn ze bijna niet meer van een ‘normale’ auto te onderscheiden. Absoluut de moeite waard van een bezoek aan onze showroom in Spijkenisse!

U kunt bij ons terecht voor alle Aixam modellen, zowel nieuw als tweedehands en het elektrische assortiment, e-Aixam.

Aixam City GTO

Uw AIXAM dealer in Zuid-Holland

Brommobielland is trotse dealer van de brommobielen van Aixam. Aixam is een merk dat precies past bij ons: veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop bij AIXAM en ook bij Brommobielland. Het dealerschap van Aixam onderstreept onze professionaliteit.

U kunt de AIXAM brommobielen online bekijken, maar de beste indruk krijgt u natuurlijk door er zelf in te zitten en een stukje te rijden. Dus aarzel niet en breng een bezoek aan onze showroom aan de Laanweg 2 in Spijkenisse (bij Den Haag - Rotterdam).

Aixam vanuit een andere hoek

Kies voor veiligheid, comfort en design

U kunt bij ons terecht voor het gehele Aixam assortiment:

  • AIXAM Sensation
  • e-Aixam
  • Aixam Minauto
  • Aixam Pro

Tip: stel online uw ideale Aixam samen en zie precies wat deze kost. U kunt alles helemaal zelf uitkiezen: model, kleuren, luxe opties en accessoires.

Tweedehands AIXAM kopen?

Ook voor een tweedehands AIXAM brommobiel bent u bij Brommobielland aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad occasions, zodat u ook bij ons slaagt voor een tweedehands exemplaar. Natuurlijk staat ook hier veilig rijden voorop: alle occasions worden door ons grondig gecontroleerd op gebreken en rijveilig klaargemaakt.