Brommobielland
Meer informatie Bel ons 0181-320800

Microcar de Marktleider!

VRED_P96_2014_07_15_34av_PREMIUM_BLANC_COLORLINE_CHROMES_1-806x393Microcar is al 7 jaar op rij marktleider in Nederland. Dit Franse merk staat voor jarenlang rijplezier en optimaal comfort. Bij Brommobielland in Spijkenisse vindt u de laatste modellen Microcar brommobielen. Ook bieden wij een groot aanbod tweedehands modellen. Brommobielland verzorgt zowel de verkoop als de inkoop van brommobielen. Ruil uw tweedehands brommobiel bij ons in en profiteer van extra hoge kortingen.
Bekijk occasions aanbod

 

Microcar Dealer in Spijkenisse en omstreken !
Brommobielland is zeer centraal gevestigd aan de Laanweg 2 in Spijkenisse. Wij zijn in heel Nederland bekend als dealer van nieuwe Microcar, Ligier en Bellier brommobielen. Onze klanten komen bijvoorbeeld ook uit Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Wij bezorgen uw bestelling op elk Nederlands adres. Bij de aflevering krijgt u eveneens een uitgebreide rijinstructie.

 

2015-Microcar-due-008Nieuw of tweedehands?
Twijfelt u tussen een nieuw model Microcar of een occasion? Dan is het zeker een goed idee om even binnen te lopen in onze showroom. Hier kunt u verschillende 45 km auto’s met elkaar vergelijken. Uiteraard zijn de nieuwste modellen voorzien van de laatste technische snufjes. Maar ook van een tweedehands Microcar heeft u nog jarenlang rijplezier. Alle occasions zijn grondig gecheckt op mogelijke gebreken.

 

Profiteer van extra inruil korting!
Wij ruilen uw huidige brommobiel graag in, ook een scooter, scootmobiel een auto en ga zo maar door kunt u bij ons inruilen!
Of u nou een occasion of een nieuwe brommobiel bij ons uitkiest, wij geven u een extra hoge inruilkorting !
U krijgt tevens direct de vrijwaring, dus u hoeft niets meer te regelen.

 

Welkom in onze winkel
Of u zich nu voor het eerst komt oriënteren op een brommobiel of wanneer u al precies weet welk model 45km auto u wilt hebben: u kunt altijd langskomen bij Brommobielland in Spijkenisse. Onze medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen wat betreft een brommobiel.
Brommobielland is makkelijk per bereikbaar op telefoonnummer 0181-320800 of u kunt een e-mail versturen naar info@brommobielland.nl