Brommobielland
Meer informatie Bel ons 0181-320800

Ligier

Ligier JS50L zilver1Brommobielland in Spijkenisse verzorgt de inkoop en verkoop van Ligier brommobielen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw huidige brommobiel in te ruilen. Met een Ligier brommobiel kiest u voor kwaliteit en jarenlang rijplezier. Brommobielland verkoopt nieuwe en tweedehands brommobielen voor een scherpe prijs. Wij bezorgen de brommobiel op elk adres in Nederland en bij de aflevering krijgt u een uitgebreide rij-instructie.
Bekijk occasions aanbod

Ligier dealer Spijkenisse
Brommobielland is dé Ligier dealer van Spijkenisse en omgeving. Wij hebben inmiddels zoveel naamsbekendheid opgebouwd dat onze klanten ook afkomstig zijn vanuit onder meer Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Kom langs in onze showroom om ons volledige aanbod nieuwe en 2dehands Ligier brommobielen te bekijken. Wij zijn gevestigd aan de Laanweg 2 in Spijkenisse.

 

2dehands brommobiel?
Regelmatig krijgen wij klanten over de vloer die twijfelen tussen een nieuwe brommobiel en een occasion. Uiteraard is een nieuw model duurder dan een tweedehands brommobiel. Maar met een nieuw exemplaar profiteert u wel van de laatste ontwikkelingen in comfort en technologie. Ligier JS50L rood1Met een tweedehands brommobiel kunt u natuurlijk ook nog steeds veilig de weg op: onze occasions zijn standaard nagekeken op gebreken.

 

Brommobiel inruilen?
Bij Brommobielland kunt u uw huidige brommobiel inruilen Wij verzorgen de inkoop van alle merken brommobielen. Met de opbrengst van uw brommobiel kunt u direct een nieuw exemplaar aanschaffen. Voor zowel de inkoop als de verkoop van brommobielen geldt dat u bij Brommobielland altijd kunt rekenen op een eerlijke prijs.

 

Welkom in onze showroom
Kom langs in onze winkel aan de Laanweg 2 in Spijkenisse. In onze showroom kunt u verschillende modellen Aixam brommobielen met elkaar vergelijken. Bij vragen kunt u altijd één van onze medewerkers aanspreken. Natuurlijk kunt u uw vraag ook telefonisch stellen: wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0181-320800.