Brommobielland
Meer informatie Bel ons 0181-320800

JDM

Brommobielen van JDM staan voor jarenlang rijplezier en stijlvolle, robuuste uitstraling. Brommobielland biedt een zeer groot aanbod nieuwe en tweedehands brommobielen van JDM. Wij verzorgen zowel de inkoop als de verkoop van 45km auto’s. Wij bezorgen uw brommobiel op elk adres in Nederland en bij de aflevering krijgt u een uitgebreide rij-instructie zodat u direct veilig de weg op kunt.
Bekijk occasions aanbod

JDM Spijkenisse
Kom langs in onze showroom om ons volledige aanbod nieuwe brommobielen en occasions van JDM te bekijken. U vindt Brommobielland aan de Laanweg 2 in Spijkenisse. Onze winkel is ook makkelijk te bereiken vanuit andere delen van Nederland. Onze klanten zijn onder meer afkomstig vanuit Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam.

 

Nieuw model of occasion
Bij Brommobielland willen wij onze klanten een zo breed mogelijke keuze bieden. Daarom verkopen wij niet alleen nieuwe JDM brommobielen in verschillende prijsklassen, maar kunt u ook bij ons terecht voor tweedehands 45km auto’s. Uiteraard kunt u ook met een occasion veilig de weg op. Onze monteurs hebben alle inkomende brommobielen nagekeken op gebreken en waar nodig hebben wij reparaties uitgevoerd.

 

Inruilkorting brommobiel
Wanneer u gebruik maakt van onze inkoopservice en meteen een nieuwe brommobiel koopt, profiteert u van mooie kortingen. Wij bieden altijd een goudeerlijke prijs voor uw gebruikte brommobiel. U kunt uw oude 45km zowel inruilen voor een nieuw als een 2dehands exemplaar. Verder kunt u gebruik maken van onze uitstekende technische service.

 

Bezoek onze showroom
Misschien weet weet u al precies welke JDM brommobiel u wilt aanschaffen. maar het kan natuurlijk ook zijn dat u zich nog aan het oriënteren bent op het gebied van brommobielen. In beide gevallen bent u van harte welkom in onze showroom in Spijkenisse. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Wanneer u vragen heeft kunt u ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0181-320800.