Brommobielland
Meer informatie Bel ons 0181-320800

Canta

De Canta is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Met een Canta kiest u voor één van de bekendste merken brommobielen. Brommobielland in Spijkenisse verzorgt de inkoop en verkoop van Canta brommobielen. In ons assortiment vindt u nieuwe modellen, vers uit de fabriek. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een gevarieerd aanbod occasions. Wanneer u uw huidige brommobiel bij ons inlevert profiteert u van mooie kortingen.
Bekijk occasions aanbod

Canta specialist Spijkenisse

Brommobielland is hét adres voor de inkoop en verkoop van Canta’s. Onze klanten komen niet alleen uit Spijkenisse, maar ook uit andere delen van Nederland; waaronder Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Wij bezorgen uw aankoop op elk adres in Nederland. Bij de aflevering krijgt u een uitvoerige rij-instructie, zodat u de Canta meteen veilig de weg op kunt sturen.

 

Nieuw of tweedehands model?

Bent u op zoek naar een nieuwe of een 2dehands Canta? Of bent u er nog niet over uit? het is in ieder geval altijd slim om even langs te komen in onze showroom om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Natuurlijk zijn de nieuwste modellen het meest geavanceerd en comfortabel, maar ook met een tweedehands Canta heeft u nog heel wat jaar rijplezier.

 

Inruilmogelijkheden

Brommobielland biedt uitgebreide inruilmogelijkheden voor uw huidige brommobiel. Wij betalen u een eerlijke prijs voor uw occasion en u kunt direct een voordelige nieuwe 45km auto uitzoeken. Eventueel kunt u ook kiezen voor een andere tweedehands brommobiel. Onze occasions zijn uitvoerig nagelopen op gebreken en waar nodig zijn reparaties uitgevoerd.

 

Bezoek Brommobielland

Kom langs bij Brommobielland aan de Laanweg 2 Spijkenisse. Onze showroom is het perfecte startpunt voor uw zoektocht naar een nieuwe of 2de hands Canta. Onze deskundige medewerkers staan u bij met professioneel advies. Al uw vragen over brommobielen kunt u stellen. Wij zijn eventueel ook bereikbaar op telefoonnummer 0181-320800.