Brommobielland
Meer informatie Bel ons 0181-320800

Aixam brommobielen

Bent u op zoek naar een brommobiel van Aixam? Een goede keuze! Want Aixam staat voorop wat betreft veiligheid, kwaliteit en rijcomfort.

 

Aixam dealer in de regio Spijkenisse – Rotterdam – Zuid-Holland
Brommobielland is officieel dealer van het merk Aixam. Wij hebben alle nieuwe modellen op voorraad staan, o.a. de Aixam City, Aixam Coupé, Aixam Crossline, de Aixam Minauto, e-Aixam (elektrische brommobiel) en de Aixam Pro. Ervaar de klasse en het comfort van Aixam en kom eens langs voor een gratis proefrit.

Wilt u zeker weten dat de Aixam van uw keuze beschikbaar is? Bel ons even op 0181 – 320800 of vul het contactformulier.

 

Ook tweedehands modellen
Wilt u een tweedehandse Aixam kopen? Ook dan is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. Wij staan bekend om ons grote en gevarieerde aanbod tweedehands brommobielen. Natuurlijk zijn alle occasions zijn zorgvuldig gecheckt op gebreken en waar nodig hebben onze monteurs reparaties uitgevoerd. Wat uw budget ook is, bij Brommobielland vindt u altijd een Aixam brommobiel waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Bekijk occasions aanbod

Aixam leasen of huren?
Wist u dat het ook mogelijk is om een Aixam brommobiel te leasen? U rijdt voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe en compleet uitgeruste brommobiel. Lees hier meer informatie over leasen.