Brommobielland
Meer informatie Bel ons 0181-320800

Invalide auto inkoop

Ligier JS50L Acores1Op zoek naar een adres voor invalide auto inkoop? Dan moet u bij Brommobielland in Spijkenisse zijn. Wij kopen gebruikte invalide auto’s in van alle merken en modellen. U bent verzekerd van een eerlijke prijs. Daarnaast kunt u bij Brommobielland meteen terecht voor een nieuwe 45km auto of een voordelige occasion. Profiteer nu van onze gunstige inruilkorting.

 

Gebruikte invalide auto Spijkenisse
Kom uw gebruikte invalide auto verkopen bij Brommobielland in Spijkenisse. Wij zijn in heel Nederland bekend als adres voor de inkoop van invalide auto’s. Brommobielland koopt bijvoorbeeld ook occasions in van brommobielrijders uit Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Wij bieden de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bezoek Brommobielland aan de Laanweg 2 in Spijkenisse.

 

Ruil uw brommobiel in
Bij Brommobielland verzorgen wij zowel de inkoop als de verkoop van brommobielen. Wanneer u uw gebruikte invalide auto bij ons inlevert, checken wij de waarde van het voertuig en krijgt u dit bedrag als korting bij de aankoop van uw nieuwe 45km auto. Ons aanbod van nieuwe en tweedehands invalide auto’s is enorm groot. Uiteraard zijn alle gebruikte modellen gecontroleerd op mogelijke defecten.PLUS Zilver1

 

Wij bezorgen in heel Nederland
Brommobielland bezorgt uw aankoop op elk adres in Nederland. Bij de aflevering krijgt u een zeer complete rijinstructie, zodat u precies weet hoe het voertuig werkt. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze technische service. Mocht er een mankement aan uw invalide auto ontstaan, dan zorgen onze monteurs voor een vakkundige reparatie.

 

Van harte welkom bij Brommobielland
Uw tweedehands invalide auto is van harte welkom bij Brommobielland. Mis uw kans niet om te profiteren van onze mooie inruilaanbiedingen. Wilt u een idee krijgen van ons aanbod nieuwe en gebruikte 45km auto’s? Check dan onze website. Bij vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0181-399620.

 

Uw autogegevens

Voer hier uw kenteken in:

Merk:

Model/type:

Brandstof:

Aantal cilinders:

Bouwjaar:

Carrosserie:

Gewicht:

Transmissie:
HandgeschakeldAutomaatSemi automaat

Soort kenteken:
GeelGrijs

Kilometerstand:

Wat heeft u voor prijs in gedachte ?:

Extra bijzonderheden?:

Foto uploaden:

Uw Gegevens

Naam

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres*