Brommobielland
Meer informatie Bel ons 0181-320800

Auto financiering

Wilt u uw auto financieren? Dat kan: Brommobielland werkt hiervoor samen met De Autofinancier. Bij De Autofinancier kunt u terecht voor persoonlijke leningen als doorlopende kredieten voor de aanschaf van een auto. Vaak is lenen bij De Autofinancier voordeliger dan bij uw eigen bank. Dit komt omdat de De Autofinancier met verschillende geldverstrekkers werkt en de beste tarieven en voorwaarden voor auto financiering voor u heeft uitonderhandeld.

Bereken online wat u kunt lenen en wat de maandlasten zijn

 

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?
Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en de rente gedurende de hele periode vast. Met een doorlopend krediet staan het leenbedrag, de looptijd en de rente niet vast. Bij een doorlopend krediet heeft u de mogelijkheid om extra geld bij te lenen of extra af te lossen. De Autofinancier vertelt u graag meer over de verschillende financieringsvormen.

 

Hoe sluit ik een auto financiering af?
Heeft u een mooie auto op het oog bij Brommobielland en wilt u de mogelijkheden voor de financiering bespreken? De Autofinancier kan u direct telefonisch te woord staan. Zij inventariseren uw gegevens en persoonlijke wensen en doen u een aanbod. Het is eveneens mogelijk om een deel van het aankoopbedrag te lenen. Uiteraard bent u ook geheel vrij om uw auto elders te financieren.

 

Afspraak maken
Wanneer u uw auto financiering wilt laten regelen door De Autofinancier kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek via Brommobielland. Brommobielland is gevestigd in Spijkenisse en eenvoudig bereikbaar vanuit Hoogvliet, Poortugaal, Hellevoetsluis, Geervliet en Brielle. Het is ook mogelijk om uw lening bij De Autofinancier per post af te sluiten, maar hier gaat over het algemeen wel meer tijd overheen.

auto financiering