Brommobielland
Meer informatie Bel ons 0181-320800

Groot aanbod 45 km auto’s bij Brommobielland in Spijkenisse

HIGHLAND Pearl1
Wilt u een 45 km auto kopen?

Laat u dan goed adviseren over de mogelijkheden. Het is namelijk erg belangrijk dat u merkt en weet wat de verschillen zijn per merk en modellen. Denk bijvoorbeeld aan hoe u in- en uitstapt, hoe u zit in de auto en of u alles goed kunt zien. Bij Brommobielland in Spijkenisse (Zuid-Holland) nemen wij uitgebreid de tijd om u van het juiste advies te voorzien. Een vrijblijvende proefrit hoort daar uiteraard bij!

Nieuw of tweedehands?

In onze showroom bieden wij een zeer gevarieerd aanbod 45 km auto’s, zowel nieuwe als tweedehands modellen. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe, elektrische Aixam of een jonge occasion zoals een Grecav, Canta, Bellier, Microcar, JDM of Ligier; bij Brommobielland slaagt u altijd. Voor ieder budget hebben wij een passende brommobiel in onze showroom. Ook met een tweedehands 45 km auto van Brommobielland bent u verzekerd van jarenlang rijplezier.

Bekijk het aanbod occasions

 

 

Wanneer mag u in een 45 km auto rijden?

Rijden in een 45 km auto kan al vanaf 16 jaar, met het AM rijbewijs. Heeft u een AM-rijbewijs of is uw auto rijbewijs door de politie ingenomen en moet u zichzelf laten testen bij het CBR op uw rijvaardigheid? Maak het u dan makkelijk en ga snel, eenvoudig en zonder keuringen met een 45 km auto op pad. U kunt uw rijbewijs eenvoudig om laten zetten naar een AM-rijbewijs bij de gemeente.

Uw dealer in de regio Rotterdam

Ligier JS50L rood1U vindt Brommobielland aan de Laanweg 2 in Spijkenisse, niet ver van Rotterdam. Niet alleen klanten uit Zuid-Holland weten hun weg naar onze showroom te vinden, onze klanten komen uit alle hoeken. Waarom? Door ons grote aanbod nieuwe en tweedehandse 45 km auto’s én de service die wij bieden. De service, ons persoonlijke advies en prijs-kwaliteitsverhouding van onze 45 km auto’s is ongeëvenaard. Kom eens langs en ervaar het zelf!

Ruil uw voertuig in!

Profiteer van onze inruilkorting en bespaar veel geld. Ruil uw huidige voertuig bij ons in en krijg korting op uw nieuwe aankoop. Wij garanderen een eerlijke prijs voor uw voertuig.

Kom vrijblijvend eens langs!

Maak kennis met ons aanbod 45 km auto’s: kom langs in de showroom van Brommobielland in Spijkenisse. Onze showroom ligt erg centraal gelegen, naast de snelweg en tegenover MacDonalds.

Wij bezorgen brommobielen in heel Nederland. U krijgt een rij-instructie en samen maken wij een proefrit zodat u alles goed onder controle heeft. Heeft u een vraag? Bel Brommobielland dan op telefoonnummer 0181-320800.