Brommobielland
Meer informatie Bel ons 0181-320800

45 km auto inkoop

HIGHLAND Blue Ardoise1Voor de inkoop van 45 km auto’s moet u bij Brommobielland in Spijkenisse zijn. Bij ons krijgt u altijd een mooie prijs voor uw gebruikte 45km auto. Brommobielland koopt occasions in van alle merken. U kunt onder meer met uw Aixam, Grecav, Canta, Bellier, Microcar, JDM of Ligier bij ons terecht. Uiteraard is het ook mogelijk om uw tweedehands 45 km auto in te ruilen voor een nieuw exemplaar.

 

Tweedehands brommobiel Spijkenisse
Brommobielland is niet alleen bekend in Spijkenisse en omgeving. Ook vanuit Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam komen mensen hun 45km auto’s aan ons verkopen. Onze prijzen zijn onverslaanbaar. Wanneer u uw tweedehands brommobiel aan ons wilt verkopen kunt u langskomen bij Brommobielland aan de Laanweg 2 in Spijkenisse.

 

Uw brommobiel inruilen
Brommobielland verzorgt niet alleen de inkoop, maar ook de verkoop van 45km auto’s. U kunt uw occasions dus bij ons inruilen voor korting op een nieuwe of tweedehands brommobiel. Wij beiden een zeer groot aanbod 45km auto’s in verschillende prijsklassen. Onze
PLUS Zilver1occasions zijn uitvoerig nagelopen op gebreken en waar nodig hebben wij reparaties uitgevoerd.

 

Bezorging in heel Nederland
Als u niet in de directe omgeving van Spijkenisse woont is het goed om te weten dat wij uw brommobiel op ieder Nederlands adres afleveren. Bij de aflevering krijgt u een uitgebreide rij-instructie, zodat u direct veilig en wel de weg op kunt. Wanneer u bij Brommobielland een 45km auto koopt kunt u eveneens rekenen op onze uitstekende technische service.

 

Bezoek Brommobielland
Kom langs bij Brommobielland om uw 45km auto te verkopen en profiteer van onze uitstekende inruilaanbiedingen. Bekijk ons complete assortiment op onze website. Bij vragen kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen op telefoonnummer 0181-399620.

 

Uw autogegevens

Voer hieronder uw kenteken in:

Merk:

Model/type:

Uitvoering:

Bouwjaar:

Kilometerstand:

Kleur:

Uw vraagprijs?:

Conditie (0=sloop 10=perfect):

012345678910

Extra bijzonderheden?:

Foto uploaden:

Uw Gegevens

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres*